Saarland Ladies Open 2014 Duitsland

Op zaterdag 4 januari 2014 hebben 8 meiden van De Halter en Olympia Utrecht en van Marshall Baarn deelgenomen aan het Saarland Ladies Open in Duitsland. Alle meiden hebben volgens de trainers top geworsteld en hebben Nederland goed op de internationale worstelkaart neergezet.

De NOWB feliciteren dan ook de deelnemende verenigingen en worstelaarsters!!  Klik voor alle namen voor alle uitslagen!!

Demi 1e, Sara 3e, Britt 3e, Cheyenna 4e, Misha 7e, Lexi 4e, Tiffany 2e en Kaylee 8e

 

Joey Lubbers en Mark Verweij naar het EK worstelen 15 tot 17 jaar

Nog 4 dagen en dan is het zover, dan reizen Joey Lubbers en Mark Verweij van worstelvereniging de Halter in Utrecht naar de stad Bar gelegen in Montenegro om deel te nemen aan EK worstelen 15 tot 17 jaar.

De begeleiding bestaat uit Mickey van der Wal trainer/coach en Marchel Verweij team leider. Mark komt uit in het gewicht 46 KG en Joey in de 76KG beide
worstelen in de Grieks-Romeinse stijl, hun wedstrijden zijn op zondag 23 juni. Hierbij de link naar de EK site ( www.wrestling-montenegro.com) en volg hun verrichtingen.

Beide worstelaars hebben zich gekwalificeerd  voor dit EK door afgelopen periode zowel nationaal als internationaal op sterke toernooi een medaille te pakken.

De mogelijkheid om deel te kunnen nemen aan het EK is tot
stand gekomen door de initiatieven van Dirk Stolk,Mickey van der Wal en ouders jeugdleden UKV de Halter.

De initiatief nemers hebben sponsoren benaderd en bereid gevonden om deelnamen aan het EK te bewerkstelligen.  Wij bedanken de hieronder vermelde sponsoren die hieraan hebben bijgedragen.

 • UKV de Halter
 • Frontrunner
 • De Club van 100 UKV de Halter
 • Bemico BV
 • Gevo Vloeren
 • Woningstoffering Ricardo Dap
 • Jacada Printservice
 • LabelForm Europe BV
 • Rijnboutt schilderwerken
 • Lubbers schilderwerken
 • Ap en Sandra Smiley Playa Daro

Volg hun verrichtingen op TWITTER en op de FACEBOOK van de Halter Utrecht !!! Meld jezelf daar dus snel aan!!!

Zilver voor Jessica op de Grote prijs van Italië.

Jessica Blaszka  heeft tijdens de Grote prijs van Italië in Rome de zilveren medaille gehaald tot 48kg  In de halve finale versloeg ze de thuisfavoriet uit Italië met 2-0 2-0

In de Finale zorgde Jessica bijna voor een verassing door tegen oud Europees kampioen Stadnik de eerste ronde te winnen met 6-6  In de tweede ronde domineerde Jessica weer maar liet zich kort voor tijd toch nog verassen …

Jessica namens de NOWB gefeliciteerd!!


Uitslagen competitie 2012-2013

De NOWB feliciteert landskampioen 2013 AKSV Sandow uit Arnhem.

De NOWB feliciteert De Halter Utrecht als Jeugdkampioen van Nederland in het seizoen 2012-2013 bij zowel de leeftijdsgroep 8 t/m 12 jaar als 13 t/m 16 jaar.

 

 

 

De NOWB feliciteert Olympia Utrecht als Jeugdkampioen van Nederland in het seizoen 2012-2013 in de Stoeicompetitie.

Toekomst NOWB

Komt allen naar de infobijeenkomst vrijdag 5 april om 20.00 uur op Papendal om goed geinformeerd te worden en vragen te stellen omtrent de plannen voor de toekomst van uw KNKF! Het betreft de volgende keuzes: A. Willen wij van de KNKF federatie naar sportbond gaan? of B. Willen wij dat  de NOGB/NOWB zelfstandig verder gaat? of          C.  Willen wij de KNKF federatie behouden?

De fusiegroep NOGB, NOWB en KNKF geven op deze bijeenkomst een toelichting op het toekomstig plan. Klik op de uitnodiging voor uitgebreide informatie.

Wij zien u graag op vrijdagavond 5 april a.s op Papendal !