Kampioen jeugdcompetitie

Afgelopen zaterdag is de jeugdploeg van De Halter Utrecht kampioen geworden in de jeugdcompetitie 2013-2014. Klik hier voor de foto van het winnende jeugd team en hier voor hun medaille. Wij feliciteren de leden van de jeugdploeg De Halter en wij hopen dat zij in de toekomst nog vele medailles gaan behalen.

Easter Wrestling Tournament (Paastoernooi) 2014

Zaterdag 19 april is het dan eindelijk zover. Om 10.00 uur zal de opening plaatsvinden van het grootste worsteltoernooi van (WEST)Europa. Deze dag zal er tot 19.00 uur geworsteld worden.  Er zullen zich  500 jeugd worstelaars(ters) van 8 tot 20 jaar aanmelden uit 20 landen. Zondag 20 april zal er vanaf 09:00 uur geworsteld worden tot ongeveer 15.00 uur.

We hopen dat jullie allemaal onze jeugd komen steunen in Sporthal Galgenwaard op het Herculesplein te Utrecht. (tegenover het BP tankstation is de ENTREE)

Kijk op deze website voor alle informatie http://www.easterwrestling.nl.

Interland bij de Halter Utrecht

Op zaterdag 8 februari was het dan zover. De selectie uit “NRW” Nordrhein Westfalen (http://www.ringen-nrw.de/) te Duitsland kwam een dag naar ons jeugdteam toe om te trainen en een wedstrijd te worstelen tegen elkaar. Het goed opgekomen publiek heeft kunnen genieten van zeer mooie en spannende wedstrijden. Jammer genoeg gingen onze gasten uit Duitsland er wel met de winst vandoor. Lees het complete verslag op www.dehalter.com

Aarhus OPEN 2014

In Denemarken vindt op 8 en 9 februari 2014 het Internationale worsteltoernooi Aarhus OPEN 2014 voor cadetten en junioren plaats. Er zijn nu al inschrijvingen uit Egypte, België, Noorwegen, Polen, Estland, Duitsland, Zweden. Tsjechië, Kroatië. en Denemarken. Aansluitend is er een trainingskamp: van 10 tot 14 februari 2014. Lees verder

Lokaal verbinden loont

Over de kracht van lokaal verbinden kunnen we kort en duidelijk zijn; het loont. Niet alleen leerlingen hebben er direct profijt van doordat ze laagdrempelig met een nieuwe sport in aanraking kunnen komen, maar ook -in dit geval- Mohammed en Edmar. Ze willen graag een worstelschool starten en de worstelsport in het algemeen een breder podium geven en daarom komen ze langs op verschillende Huizense scholen om workshops te geven. (Uitgebreid artikel)