Kampioen jeugdcompetitie

Afgelopen zaterdag is de jeugdploeg van De Halter Utrecht kampioen geworden in de jeugdcompetitie 2013-2014. Klik hier voor de foto van het winnende jeugd team en hier voor hun medaille. Wij feliciteren de leden van de jeugdploeg De Halter en wij hopen dat zij in de toekomst nog vele medailles gaan behalen.

KSV Simson wint degradatie duel tegen RC Hürth met 28 -12.

Door deze overwinning heeft KSV Simson degradatie kunnen afwenden. Er waren nog veel toeschouwers  op deze laatste beslissende wedstrijd tegen degradatie afgekomen.. Het is ook nog een zeer interessante  wedstrijd geworden waarbij beide ploegen volop vochten voor de overwinning. Simson had de ploeg tactisçh zeer goed opgesteld zodat een maximale score behaald zou kunnen worden.  Na de weging bleek dat deze  keuzes voor Simson zeer goed hadden uit gepakt.Nu moest dat op de mat ook nog bewezen worden. De start was meteen goed door overwinningen van Scott Geelen en Rick Hamaker dwong  Guido Dickmeis na een 6 – 0 voorsprong tot  opgave..  Lees verder op de website van KSV Simson Landgraaf

Competitie uitslagen

De NOWB feliciteert Bodyfit Amsterdam als Kampioen van Nederland in het seizoen 2011-2012 bij zowel de Competitie A als de Competitie B.

 

 

De NOWB feliciteert De Halter Utrecht als Jeugdkampioen van Nederland in het seizoen 2011-2012 bij zowel de leeftijdsgroep 8 t/m 12 jaar als 13 t/m 16 jaar.