H.K.V. Simson-K.D.O. nodigt alle (voormalige) leden uit voor zaterdag 14 juni

De geruchten gingen al enige tijd over een komende feestavond voor het 110-jarig bestaan van Simson-K.D.O., maar eindelijk is het officieel geworden. H.K.V. Simson-K.D.O. nodigt via Haagsche Krachtsport alle (voormalige) leden uit om dit te vieren op zaterdag 14 juni aanstaande (zie foto). Adres De Gheijnstraat 115 (zijstraat van de Beeklaan), zaal open vanaf 19.00 uur. Tevens het verzoek van Simson-K.D.O. dit bericht te delen via Facebook/email om de feestavond bekend te maken aan zoveel mogelijk (voormalige) leden. Wil je alvast de (oude) Haagse sfeer proeven van het worstelen, gewichtheffen en powerliften in Den haag, ga dan naar de site www.haagschekrachtsport.nl

De Halter Utrecht valt in de prijzen op twee Sportgala’s

De Halter Utrecht was in de gemeente Houten en Gemeente Utrecht genomineerd in drie Sportcategorieën. Namelijk  voor de gemeente Houten Rick Sedney voor de sportfoto van het jaar 2013 en Erwin Goris als sportvrijwilliger van het jaar 2013. Voor de gemeente Utrecht was de Halter genomineerd als Sportvereniging van het jaar 2013.

De Halter heeft de in de gemeente Houten met Rick Sedney de prijs gepakt voor de sportfoto van het jaar 2013. En de Halter heeft boven de vele honderden sportverenigingen in Utrecht de hoofdprijs gepakt als De Utrechtse Sportvereniging van het Jaar 2013.

De NOWB feliciteert de Halter met deze behaalde zeer verdiende overwinningen.

Een mooi portret van Rudy Kousbroek

Een mooi portret van Rudy Kousbroek van worstelclub Sandow Arnhem bij TV Gelderland. In deze speciale uitzending gaat Carrie ten Napel samen met ex-raamexploitant Rudy Kousbroek naar de worstelclub Sandow in Arnhem. Rudy raakte vanaf 1978 betrokken bij de sport en groeide uit tot de coach, sponsor en godfather van het Arnhemse worstelen. Rudy Kousbroek kwam midden jaren zeventig van Rotterdam naar Arnhem. Daar begon hij een kruidenierswinkeltje en startte hij als souteneur met twee tot vier ramen. Via de trucker-trekwedstrijden die hij organiseerde raakte Rudy betrokken bij het worstelen. Van oorsprong is hij een man van de legendarische worstelclub Achilles, maar toen dat failliet werd verklaard en de licentie naar Sandow ging, ging Rudy mee. Hij werd zowel sponsor als coach van de club.  Rudy is inmiddels geen raam-exploitant meer, maar Sandow laat hij niet los. Hij is nog steeds de belangrijkste man binnen het Arnhemse worstelen.

Kijk hier voor de uitzending bij TV Gelderland