KSV Simson wint degradatie duel tegen RC Hürth met 28 -12.

Door deze overwinning heeft KSV Simson degradatie kunnen afwenden. Er waren nog veel toeschouwers  op deze laatste beslissende wedstrijd tegen degradatie afgekomen.. Het is ook nog een zeer interessante  wedstrijd geworden waarbij beide ploegen volop vochten voor de overwinning. Simson had de ploeg tactisçh zeer goed opgesteld zodat een maximale score behaald zou kunnen worden.  Na de weging bleek dat deze  keuzes voor Simson zeer goed hadden uit gepakt.Nu moest dat op de mat ook nog bewezen worden. De start was meteen goed door overwinningen van Scott Geelen en Rick Hamaker dwong  Guido Dickmeis na een 6 - 0 voorsprong tot  opgave..  Lees verder op de website van KSV Simson Landgraaf

Ron Visser gepromoveerd tot Olympische Scheidsrechter.

Trots kunnen wij als NOWB bekend maken dat Ron Visser is gepromoveerd tot Olympische Scheidsrechter.  Na vele jaren aan de top heeft Ron dan eindelijk de eer behaald wat hem toebehoord. Jammer genoeg is Edmar Abdoelaev weer categorie 1 scheidsrechter geworden. Wij hopen dat hij snel ook weer gepromoveerd zal worden. Nederland heeft nu 6 scheidsrechter welke behoren tot de wereldtop.

ABDOELAEV Edmar  NED Catégorie I
LOFFELD Jan  NED Catégorie I
NASIRI SADIQLU Yousef  NED Catégorie III
RAYHANIASL Arash  NED Catégorie II
VAN DER MEEREN Jonas  NED Catégorie III
VISSER Ronald  NED Catégorie Olympique

Jessica Blaszka wint de Copa Brasil 2013

Geslaagd toernooi in Rio (BRA). Op de eerste dag van wint Jessica van T. Santos (BRA) op touché gewonnen en van E. Melita (ARG) met technisch overwicht (9-0). Op de tweede dag  wint Jessica van een andere sterke BRA, M. Graciano op punten met 7-2 . Jessica is nog niet, maar het gaat vooruit. Een goed resultaat en ze heeft goed geworsteld zonder pijn en blessures !  Kijk voor meer info op de website van Jessica Blaszka.