De Halter Utrecht valt in de prijzen op twee Sportgala’s

De Halter Utrecht was in de gemeente Houten en Gemeente Utrecht genomineerd in drie Sportcategorieën. Namelijk  voor de gemeente Houten Rick Sedney voor de sportfoto van het jaar 2013 en Erwin Goris als sportvrijwilliger van het jaar 2013. Voor de gemeente Utrecht was de Halter genomineerd als Sportvereniging van het jaar 2013.

De Halter heeft de in de gemeente Houten met Rick Sedney de prijs gepakt voor de sportfoto van het jaar 2013. En de Halter heeft boven de vele honderden sportverenigingen in Utrecht de hoofdprijs gepakt als De Utrechtse Sportvereniging van het Jaar 2013.

De NOWB feliciteert de Halter met deze behaalde zeer verdiende overwinningen.

Interland bij de Halter Utrecht

Op zaterdag 8 februari was het dan zover. De selectie uit “NRW” Nordrhein Westfalen (http://www.ringen-nrw.de/) te Duitsland kwam een dag naar ons jeugdteam toe om te trainen en een wedstrijd te worstelen tegen elkaar. Het goed opgekomen publiek heeft kunnen genieten van zeer mooie en spannende wedstrijden. Jammer genoeg gingen onze gasten uit Duitsland er wel met de winst vandoor. Lees het complete verslag op www.dehalter.com

Ruslan Abdulaev wint FILA toernooi in Oostenrijk

Op zaterdag 25 januari 2014 vond in de Oostenrijkse stad Wolfurt het FILA – toernooi “Flatz – Austrian Open 2014” plaats. Aan dit toernooi heeft één worstelaar van KSV Marshall Baarn meegedaan. Ook FILA/NOWB scheidsrechter Edmar Abdoulaev was op dit toernooi aanwezig. In de gewichtsklasse  tot 84 kg heeft Ruslan Abdulaev de gouden beker gewonnen. Klik hier voor meer informatie.