KSV Simson komt ook in Landgraaf tot winst in de Duitse Oberliga.

(Bron KSV Simson Landgraaf’)Na de overwinning van vorige week in Duisburg , wist Simson ook de tegen RG Oberforstbach / Raeren met 21 -17 te winnen. Na een zeer goede en spannende wedstrijd besliste  David Haratunian in de laatste partij tegen
Oliver Knorr de wedstrijd door met 3-0 te winnen. De doorbraak tot de overwinning werd vooral bewerkstelligd door het zeer goede worstelen van Alex Paulanyi, hij versloeg Yordanov Angelov met 3 – 2    Rick Hamaker won met 3 – 0 van Patrick Vahlefeld . In de 96 kg klasse had Rochel Gumuljo geen tegenstander uitslag 4 – 0. Arslam Goyguereev worstelde een uitstekende partij en won met prachtige technieken met 4-0 . Alexander Koval deed het ook uitstekend in de 84 kg klasse door Rustam Magomedov in de tweede ronde op touche te verslaan. Mick Bos moest met een elleboog blessure de strijd staken tegen Andreas Hunds.  Simson staat nu op een 8e plaats in de Duitse Oberliga. Kijk hier voor de aankomende wedstrijden van Simson Landgraaf

Reacties zijn gesloten.