Een mooi portret van Rudy Kousbroek

Een mooi portret van Rudy Kousbroek van worstelclub Sandow Arnhem bij TV Gelderland. In deze speciale uitzending gaat Carrie ten Napel samen met ex-raamexploitant Rudy Kousbroek naar de worstelclub Sandow in Arnhem. Rudy raakte vanaf 1978 betrokken bij de sport en groeide uit tot de coach, sponsor en godfather van het Arnhemse worstelen. Rudy Kousbroek kwam midden jaren zeventig van Rotterdam naar Arnhem. Daar begon hij een kruidenierswinkeltje en startte hij als souteneur met twee tot vier ramen. Via de trucker-trekwedstrijden die hij organiseerde raakte Rudy betrokken bij het worstelen. Van oorsprong is hij een man van de legendarische worstelclub Achilles, maar toen dat failliet werd verklaard en de licentie naar Sandow ging, ging Rudy mee. Hij werd zowel sponsor als coach van de club.  Rudy is inmiddels geen raam-exploitant meer, maar Sandow laat hij niet los. Hij is nog steeds de belangrijkste man binnen het Arnhemse worstelen.

Kijk hier voor de uitzending bij TV Gelderland

Reacties zijn gesloten.