RTC Regionaal Talent Centrum Midden Nederland

Heb je talent en wil je verder komen in de Olympische worstelstijlen, dan is het Regionaal Talent Centrum (RTC) Midden Nederland echt iets voor jou. Als je goed genoeg bent, leiden wij je op tot topworstelaar!
Het Regionaal Talentcentrum is een opleiding voor jonge, veelbelovende worstelaars. De jonge talenten, vanaf 12 t/m 18 jaar, krijgen kans om samen te trainen en beter te worden. Klik hier voor de Resultaten van de Regionale Jeugdselecties NOWB 2013.

Doelstellingen
Het RTC ondersteunt de talenten door het bieden van meerdere sparringpartners, focus op techniek, gekwalificeerde trainers, de mogelijkheid meer te trainen en de deelname aan (internationale) toernooien. Naar behoefte kan ook sportmedische of sociaal maatschappelijke begeleiding voor de talenten georganiseerd worden. Naast het onderkennen en opleiden van talenten is het delen van de kennis en kunde met de deelnemende verenigingen ook een belangrijke doelstelling. Het belangrijkste doel is uiteraard een bruisende stoei/worstelsport voor talenten.

Thuisbasis
De thuisbasis van het RTC is de locatie van UKV de Halter aan het Heycopplein 5 te Utrecht. De vestiging van het RTC in midden Nederland betekent dat het RTC goed bereikbaar is voor de meeste worstelaars. Het Regionaal Talent Centrum Olympisch Worstelen (RTC) is een initiatief van de NOWB / Vereniging Sport Utrecht / Olympisch Netwerk Midden Nederland.

Activiteiten

De activiteiten van het RTC zijn opgenomen in de kalender.

Wil je meer informatie over het RTC?
Neem dan contact op met de coördinator RTC:  rtc@worstelbond.nl

Oproep Eigen Talent