Jan Loffeld en Ron Visser in Suriname van groot belang!!

(BRON Surinaamse Worstelbond) De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) heeft haar scheidsrechterscursus afgelopen weekend afgerond in het district Nickerie. Negen referee’s versterken hiermee het arbiterskorps van de SWF, die lange tijd verlegen zat met 3 actieve scheidsrechters. In de groep van 9 zit er ook een dame bij. De nieuwbakken scheidsrechters hebben met deze cursus de titel verkregen van Nationaal scheidsrechter categorie III.  De lessen werden verzorgd door deskundigen op dit gebied, te weten de arbiters Michel Nathoe (Fila-categorie III), Jan Loffeld (Fila-categorie I) en Ron Visser (Olympisch referee). Loffeld en Visser waren uit Nederland gekomen. Het niveau van de lessen waren redelijk hoog, alsook de theorie- en praktijkexamens.
De SWF wil na de scheidsrechterscursus later in het jaar ook een trainersopleiding organiseren. Er worden al gesprekken gevoerd met een docent in Nederland om hem hier te krijgen

H.K.V. Simson-K.D.O. nodigt alle (voormalige) leden uit voor zaterdag 14 juni

De geruchten gingen al enige tijd over een komende feestavond voor het 110-jarig bestaan van Simson-K.D.O., maar eindelijk is het officieel geworden. H.K.V. Simson-K.D.O. nodigt via Haagsche Krachtsport alle (voormalige) leden uit om dit te vieren op zaterdag 14 juni aanstaande (zie foto). Adres De Gheijnstraat 115 (zijstraat van de Beeklaan), zaal open vanaf 19.00 uur. Tevens het verzoek van Simson-K.D.O. dit bericht te delen via Facebook/email om de feestavond bekend te maken aan zoveel mogelijk (voormalige) leden. Wil je alvast de (oude) Haagse sfeer proeven van het worstelen, gewichtheffen en powerliften in Den haag, ga dan naar de site www.haagschekrachtsport.nl

Kampioen jeugdcompetitie

Afgelopen zaterdag is de jeugdploeg van De Halter Utrecht kampioen geworden in de jeugdcompetitie 2013-2014. Klik hier voor de foto van het winnende jeugd team en hier voor hun medaille. Wij feliciteren de leden van de jeugdploeg De Halter en wij hopen dat zij in de toekomst nog vele medailles gaan behalen.

Easter Wrestling Tournament (Paastoernooi) 2014

Zaterdag 19 april is het dan eindelijk zover. Om 10.00 uur zal de opening plaatsvinden van het grootste worsteltoernooi van (WEST)Europa. Deze dag zal er tot 19.00 uur geworsteld worden.  Er zullen zich  500 jeugd worstelaars(ters) van 8 tot 20 jaar aanmelden uit 20 landen. Zondag 20 april zal er vanaf 09:00 uur geworsteld worden tot ongeveer 15.00 uur.

We hopen dat jullie allemaal onze jeugd komen steunen in Sporthal Galgenwaard op het Herculesplein te Utrecht. (tegenover het BP tankstation is de ENTREE)

Kijk op deze website voor alle informatie http://www.easterwrestling.nl.